TAMMIKUUN KOSMETIIKKASUOSIKIT

sunnuntaina, helmikuuta 10, 2019

Kosmetiikan esittely -postaukset on ollu aina mun lemppareita lukea, joten jaan mielelläni myös teille oman suosikkini ja hyväksi koetut tuotteet.

Jos oon ostamassa muutenkin jotain tuotetta, mitä en oo ennen käyttänyt, meen aina tutkimaan eka netistä sen käyttökokemuksia, ennen kuin kävelen tuotteen kans kassalle. Myyjät toki ovat asiantuntevia, mutta yleensä netistä löytyvät käyttäjäkokemukset tuo sen viimeisen varmistuksen, ettei tuote jää käyttämättömänä hyllyn perälle.







CHANEL - IRTOPUUTERI


Ennen tätä irtopuuteria käytin pitkään Make Up Storen väritöntä irtopuuteria. Nyt halusin kuitenkin eka kertaa panostaa vähän laadukkaampaan tuotteeseen ja kokeilla onko lopputulos erilainen. Chanelin irtopuuteri on mainittu useaan kertaan parhaimpien kosmetiikkatuotteiden joukossa. Myyjän kanssa valitsimme sopivan sävyn, jonka on hyvä olla ennemmin vaaleampi, kuin liian tumma, sillä irtopuuteri on mulle tärkein ehkä silmänympärysalueella.

Purkki on tosi kookas, mutta kestää kauan käytössä, sillä tuote on hyvin hienojakoista ja kevyttä. Tuoksu on miellyttävä ja puuteria on helppo levittää. Puuterista ei jää paksua kerrosta, sen vuoksi suosinkin irtopuuteria meikissä.








ESTEE LAUDER - SEERUMI


Seerumit on mun vakkarijuttu etenkin talvi-ihon päivittäisessä hoidossa. Oon käyttänyt muutamaa eri merkkiä, kuten Biothermiä ja Cliniqueta. Estee Lauderin seerumia oon monet kerrat pyöritellyt lentokentän kaupoissa kädessä, mutta nyt sen vihdoin ostin. Tuote on suht arvokas, mutta kaiken maineensa arvoinen. Seerumeiden klassikko ja yks tärkeimpiä mun kuivan ihon hoitavista tuotteista.





EMMA S. - KUORINTAVOIDE


Mun iho on ollut tosi kuiva näiden talvisäiden johdosta, joten viikottain tehty kuorinta, 1-2krt on tosi tarpeen. Tämä Emma S. kuorintavoide oli mulle täysin uusi tuttavuus, jota Kicksin myyjä suositteli. Entsyymikuorinta on ehdottomasti mun valinta herkälle iholleni. Tuotetta levitetään paksuhko kerros kasvoille ja pestään minuutin vaikutusajan jälkeen pois. Ihossa huomaa välittömästi vaikutuksen, toki alkuun iho voi myös hieman punoittaa. Lopputuloksena on pehmeä ja hehkuvampi iho.







L'OREAL INFALLIBLE FRESH WEAR - MEIKKIVOIDE


Tätä meikkivoidetta oon käyttänyt ylivoimaisesti eniten tänä talvena. Tuote on edullinen ja laadukas. Tässä meikkivoiteessa on kaikki tarvittavat ominaisuudet, helppo levittää ja kevyt mutta kestävä lopputulos. Odotan kyllä jo niin kovasti kesää ja lämpimiä kelejä, jolloin meikkivoiteen voi jättää laittamatta. Siihen asti kuitenkin tämä Lorealin meikkivoide ajaa asiansa.





MOMO - HIUSNAAMIO

Hiusten päivittäisessä hoidossa käytän kosteuttavaa öljyä, pesun yhteydessä levitän lopuksi hiuksien latvoihin tämän Momon hoitavan hiusnaamion. Tuote on ostettu kampaamosta, se on todella riittoisa, pieni pisara riittää yhdellä käyttökerralla. Ehdottomasti suosittelen panostamaan pesutuotteiden lisäksi hiusnaamioon ja talvella myös hiusöljyyn latvoille, varsinkin jos sulla on pitkät hiukset.





Ikuisessa etsinnässä mulla on tehokas huulirasva, sillä tuntuu ettei mikään oo vielä täydellisesti täyttänyt niitä kriteerejä. Ihon kosteutuksessa pitäis muistaa myös sisäinen kosteutus ja pitää huoli säännöllisistä ihonhoitorutiineista.


Ihanaa sunnuntaita,


Nina






MEIDÄN HÄÄPRINTIT

sunnuntaina, helmikuuta 03, 2019





Meidän syyskuisista häistä ei oo julkaistu täällä blogin puolella vielä yhtään kuvaa. Joten nyt ajattelin aloittaa niistä jutuista, mitkä oli tärkeässä osassa visuaalista ilmettä, eli kaikki paperituotteet, hääkutsuista paikkakortteihin.


Hääkutsut on se ensimmäinen, konkreettinen juttu. Me lähetettiin eka save the date -kutsut, jotka laitettiin menemään noin puoli vuotta ennen häitä. Itse kutsut lähti matkaan pari kuukautta ennen häitä, joissa oli kaikki tarkempi tieto vieraille.











Hääkutsujen tyyliä miettiessä mielessä oli kaunis, klassinen ja kevyt kaunokirjain, sekä pelkistetty, tyylikäs yleisilme. Instagramia selatessa sai nopeasti kuvan siitä, kenen graafikon tyyli olisi meidän mieleen. Päätös oli aika helppo, ottaen huomioon, että meillä oli tässäkin suhteessa selkeä visio siitä, millaista haluttiin.














Päädyttiin tilaamaan paperituotteet meidän häihin MAKEADESIGN:ilta.  Hänen kanssaan yhteydenpito oli alusta alkaen erittäin helppoa, ja miellyttävää, mikä vaikutti myös päätökseemme. Häiden alla kun on tunnetusti muutama asia hoidettavana ja muistettavana, niin tuo helpotusta, kun asiat sujuu molemmista suunnista niin hyvin. Ja lopputulos oli juuri sellainen, mitä haluttiin.

MAKEADESIGN tarjoaa graafista suunnittelua, kuten käyntikortteja, kutsuja tai isompiakin visuaalisia kokonaisuuksia niin yksityishenkilöille, kuin isommillekin firmoille. Nettisivuilta MAKEADESIGN löytyy kattavasti tietoa palveluista ja kuvia valmiista tuotteista.

Osan postauksen kuvista on ottanut häävalokuvaajamme Annika Liinanki.





Nina





Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate