Tuleva koti ja muita lokakuun piristyksiä

perjantaina, lokakuuta 13, 2017
Lokakuu on ollut mulle ehdottomasti se ankein kuukausi vuodessa. Nyt on 13.pvä, ja tuntuu että tätä lokakuuta ois eletty jo huomattavasti pitempään. Sateiset säät ja pimeys on isoin osasyy tähän lokakuun ankeuteen.

En voi silti antaa itteni vaipua liikaa pohtimaan lokakuun turhuutta, vaan pysähtyessä miettimään tulee mieleen jo useampi juttu, mikä saa mut niin hyvälle fiilikselle.



UUSI KOTI

Eilen me käytiin kattomassa meidän tulevaa, vasta rakenteilla olevaa kotia! Vaikka tuleva kotipesä oli vasta betonielementtejä, johdonpätkiä katossa ja pressuja ikkunoissa, niin näin jo itseni keittämässä kahvia tulevassa keittiössä ja miettimässä uutta sisustusta parvekkeelle. En oo koskaan muuttanut ihan upouuteen asuntoon ja tuntuu että tässä on ihan eri tavalla sydän mukana. Siellä rakennetaan just meidän kotia ja kuukausi kuukaudelta mun kiintyminen siihen vaan kasvaa.

MÖKKIREISSUT

Sattumalta tän vuoden lokakuulle oli sovittuna kaks mökkireissua. Toinen perheen ja toinen ystävien kanssa. Syksy on aina kivaa aikaa mökkeillä ja tuntuu että nämä reissut tuli kuin tilauksesta. Juurikin nyt ikkunasta näkyy mielettömät järvimaisemat, joita reunustaa ruskan sävyinen metsä joka puolella. Ulkona ei kuulu auton ääniä ja ilma on niin raikasta. Tämän päivän osa meistä tekee etänä töitä ja muita koneella hoidettavia asioita. Mutta huomenna aiotaan lähteä nauttimaan tuosta ulkoilmasta ja luonnosta kunnolla. 



TULEVA OPINTOVAPAA

Tuleva vuoden vaihde tulee olemaan mulle erikoinen, sillä otan töistä opintovapaata pari kuukautta, jotta saan suoritettua työn ohessa tehdyt opinnot loppuun. Nyt aika on niin kortilla, että joudun tinkimään paljon esimerkiksi urheilusta. Ennen pitkää tää rasittaa kyllä omaa oloa, kun tekis niin mieli lähteä salille, mutta tietää että to do listalla huutaa pari koulutehtävää, jotka on pakko saada tehtyä. 

JOULU

Vaikka syksy on vielä käynnissä, niin oon jo muutamaan kertaan yllättänyt itseni miettimästä tulevaa joulua. Joulun aika on ehdottomasti yks piristävimpiä asioita talvessa. Kaikki se hössötys, joulun laittaminen ja fiilistely on niin ihanaa! Onko joku muukin jo pyöritellyt piparimuotteja käsissään? 😄





HYVINVOINTI

Vaikka arki on kiireistä, mutta aina löytyy aikaa pienille hemmotteluille, tai rentoutumiselle. Nukkuminen ja hyvä ruoka on mulle niin tärkeitä. Pimeät aamut on saanut mut heti aamu-unisemmaksi, joten kirkasvaloherätyskello tulee kyllä niin tarpeeseen nyt. Aamu-unisuus karisee myös onneksi päivittäisellä ulkoilulla, mikä tulee onneksi tehtyä työmatkojen yhteydessä, vaikka sinne lenkille en oo ehtinytkään. Hyvinvointi koostuu niin monesta asiasta ja on pitkälti kiinni omasta ajattelutavasta. 


Nina

4 kommenttia

  1. Välillä on hyvä keskittyä näihin positiivisiin!! :) Ja hei onnea tuohon uuteen kotiin, toivottavasti kaikki menee hyvin rakennusvaiheessa :)

    - Kiia / https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Kiia, tässä yritän malttaa muutaman kuukauden, että päästään muuttaan ♥️ Ja onneksi tää lokakuu on jo loppupuolella, huomista lumisadetta odotellessa ❄️☺️ Ihanaa viikkoa sulle 🙂

      Poista
  2. Hei.olisin kysynyt sinun ihanista mustista nahkaisista sulkakorviksista että onko sulla lyhyempi vai pitempi malli kuvissa korvissa? T:Anne.H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Anne! Mä en osaa sanoa, kun luulin että näistä on vaan yhtä kokoa myynnissä! Merkki on siis My Favorite Piece, Helsingistä löytyy näitä ainakin Mia Design -liikkeestä. Toivottavasti löydät omasi myös ☺️💕

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate