Elämää loman jälkeen

perjantaina, elokuuta 04, 2017



Oli se loma sitten kaks tai viis viikkoa, niin aina loman loputtua tulee ne samat fiilikset. "Joko se nyt on ohi", "vastahan se alkoi" ja "mihin se loma meni". Nyt oon päättänyt motivoitua jo ennen loman loppumista tulevaan arkeen. Innostua niistä tutuista rutiineista, työkavereiden tapaamisesta ja elämästä loman jälkeenkin.

Rakastan lomailua niin paljon. Kun saa olla vaan, tehdä asioita ilman aikatauluja ja nauttia. Nukkua ilman herätyskelloa ja tehdä spontaaneja reissuja.  Mutta yhtä lailla niitä lomafiiliksiä voi löytää arjesta, siitä tutusta ja vähän rutiininomaisesta elämästä.

Tulevalle syksylle en myöskään aio mököttää, sillä tiedän, että syksy tuo mukanaan uusia juttuja ja saavutettuja etappeja. Vuoden vaihteen aikoihin mulla ois tarkoitus valmistua koulutuksesta, jota oon tehnyt välillä ahkerammin ja välillä vähän laiskemmin työn ohessa. En oo silti ottanut missään vaiheissa paineita siitä, tuleeko siitä tentistä vitonen vai kakkonen.





Jo tässä vaiheessa, vielä opintojen ollessa hieman kesken voin hymyillä itselleni peilistä ja todeta olevani tosi ylpeä siitä, mihin oon ryhtynyt. Ne talvi-illat, kun tenttikirjan tuijottaminen sai silmät väsymään, ja kurssisuoritusten kanssa temppuilu muutamat turhautumiset, on kaikki jo takanapäin. Ja niistäkin oon selvinnyt. Niin kuin kaikesta tulevastakin, kuten opintojen loppuun viemisestä.

Tsemppiä kaikille meille arkeen, lomaan, hyviin ja huonompiin hetkiin. Aina on edessäpäin niitä juttuja, mitkä tsemppaa huonompienkin hetkien yli, ja takana päin rutkasti rakkaita, ihania muistoja menneiltä hetkiltä. Ja muistakaa hymyillä itellenne, olla tyytyväisiä tähän hetkeen. ❤

Nina

2 kommenttia

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate