Summernight shimmer - NYX PRIMER

perjantaina, kesäkuuta 16, 2017




Glitterluomet hiipii aina kesän tullessa mun meikkiin. Pieni helmiäinen tai kimallus luomilla kruunaa meikin kuin meikin. Kokonaisuuden ei tarvi olla ees Super voimakas, vaan silmämeikin voi pitää kevyenä ja lisätä vähän ekstraa glitterluomivärijauheella.

Nyxiltä on löytynyt jo hetken aikaa Suomessakin myytävä primervoide, joka on tarkoitettu erityisesti glitterhippujen kiinnittämiseen. Glitter voi olla rakeisempaa, kuin jauhemaiset luomivärit, joten se tarvii vähän tuhdimman kiinnityksen. Oon nyt muutaman kerran testannut tätä Nyxin primeria ja söpön tuubin lisäksi se todellakin toimii! Glitter ei paakkuunnu luomille illan aikana, eikä tuote lähde varisemaan, vaan tarttuu kiinni hyvin. Puhdistukseenkaan ei tarvi käyttää normaalia enempää voimaa, joskin hilettä voi löytyä vaikka tyynyliinalta seuraavana aamuna illan bilemeikistä muistona.. 😉








Käytin tähän blurry-meikkiin Carli Bybelin paletin viininpunaista ja ruskeaa luomiväriä ja liikkuvalle luomelle laitoin Nyxin primerin päälle Make Up Storen pinkkiin taittavaa valkoista glitterluomivärijauhetta.



luomiväripaletti - Carli Bybel / primer - NYX / luomivärijauhe - Make Up Store

Ihanan kesäistä! Kun iho päivettyy, niin huulille riittää pelkkä huulikiilto ja luomille saa ekstrahehkua näillä herkullisilla glitterjauheilla. Toisena sävynä mulla on herkullinen pronssi, joka on sata kertaa voimakkaampi, kuin tämä Make Up Storen sävy. Sillä saa tehtyä jo näyttävämmänkin iltameikin.

Ihanaa viikonloppua ja lomaa niille, jotka saa siitä jo nauttia!! 😗


Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate