FACE MOISTURIZERS - Kasvojen kosteutus & tuotteet

sunnuntaina, tammikuuta 15, 2017





Yks asia, mistä en ikinä tingi kasvojen hoidossa, on kosteutus. Kesällä voin olla vähän huolettomammin, mutta tähän aikaan vuodesta kosteutan useammalla eri tuotteella kasvojani.

Päivittäisessä kasvojen hoidossa käytän kasvojen puhdistuksessa Vichyn öljytöntä kasvojen puhdistusainetta. Öljypitoinen puhdistusaine olis mun ihon kannalta paras, mutta tää Vichyn tuote toimii ripsenpidennyksien kanssa. Lopuksi puhdistan kasvot vielä Lumenen kasvovedellä, joka viimeistelee puhdistuksen kuivattamatta ihoa.

Vichy - Smoothing eye-makeup remover / Lumene hydrating toner

Biotherm - Skin best, serum-in-cream

Hankin vasta uuden ihoseerumin Biothermilta, joka kosteuttaa, mutta myös samalla korjaa ihoa. Tätä käytän marras-maaliskuun aikana, kun iho kaipaa eniten suojaa ja tehokkuutta.

Clinique - Moisture surge intense / Clinique - All about eyes rich

Seerumin päälle levitän läpi vuoden käytössä olevan Cliniquen kosteus- ja silmänympärysvoiteen. Nämä tuotteet oon tarkoituksella valinnut sieltä kosteuttavimmasta päästä, jotka on tarkoitettu kuivalle tai tosi kuivalle iholle. Cliniquen sarja on lähes hajuton, mikä on mulle tärkeää. Tuotteet jättää myös miellyttävän tunteen iholle ja oon kokenut ne tehokkaaksi.


Flow kosmetiikka - Mansikkamaito kasvonaamio

Kerran viikkoon teen myös kuorinnan ja naamion, jolla saa vähän ekstratehoa päivittäiseen hoitoon. Luonnonkosmetiikka tuotteet on kiehtonu mua jo pitkään ja löysinkin Flow -merkiltä tän ihanan mansikkanaamion. Jauhetta sekoitetaan pari teelusikallista yhteen teelusikalliseen vettä ja levitetään kasvoille vaikuttamaan kymmeneksi minuutiksi.

Herkullisen tuoksun lisäksi naamio on just sopiva piristämään talven väsynyttä ja kuivaa ihoa.


Olis kiva kuulla, mitkä on teidän holy grail tuotteita ihon kosteutukseen varsinkin näin talvella. Mitä ilman et vois kuvitella aloittavasi päivää, tai mikä kulkee aina mukana reissussakin?


Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate