Hemmottelua Helsinki Day Spassa

tiistaina, huhtikuuta 12, 2016




Aikainen herätys aamulla, kiireinen päivä töissä ja niin moni asia pyörii mielessä. Mutta sitten, sulla on se lahjakortti minkä sait joululahjaksi ja sait varattua itselles ajan tälle illalle. Ihanaa. Astut sisään puolta tuntia ennen omaa aikaa, viet tavarat kauniiseen pukuhuoneeseen, joka henkii sitä samaa tunnelmaa, kuin heti ovesta sisään astuessa. Kaikki on niin zen, kuin suoraan buddhalaisuuden oppikirjasta.

Vaihdat päälle ihanan lämpimän kylpytakin ja laitat pehmeät kylpylätossut jalkaan. Sen jälkeen kävelet historiallisen kauniiseen saliin ottamaan kupin teetä pähkinöiden ja kuivattujen hedelmien kanssa ja istahdat lepotuoliin. Saman tien rentoudut ja uppoudut tuijottelemaan koristeellisia kattolistoja, nautit siitä tilantunteesta, kun kiire, liikenteen meteli ja pölyinen ilma jäi ulko-oven taakse ja unohtuu saman tien. Seuraavan kerran havahdut omasta kuplasta, kun ystävällinen naisääni kutsuu sua hymyilevästi nauttimaan tän viikon, kenties kuukauden rentouttavimmasta hetkestä.



Helsinki Day Spa:ssa saa ihanan irtioton arjesta, rentoutuksen ja hyvänolon hetken niin henkisesti kuin fyysisestikin. Kauneushoitolan tilat löytyy Helsingin Erottajankadulta, mielettömän kauniista rakennuksesta. Hoitoon tullessa, oli se sitten hieronta tai kasvohoito, Day Spassa tunnelma on niin rentouttava, kaikki on viimeistä yksityiskohtaa myöten tehty miellyttäväksi asiakkaille.



Mun hoito oli nimeltään My facial time, mikä sisälsi 1,5 h.  monipuolisen, mun ihotyypille räätälöidyn kasvohoidon. Siihen kuului mm. glykopeel-kuorinta, joka kirkastaa ja tasottaa ihoa, valoenergiahoito ja kosteusnaamio. Hoitoja on tarjolla monenlaisia ja jokaiselle ihotyypille suunniteltuja. Day Spa:n tiloissa on myynnissä myös mm. Dermahealin tuotteita, joista ostinkin paljon blogeissakin kehutun Exfoliating scrub cleanser -kasvokuorinnan sekä a.A Aqua Mist -suihkeen. Teen näistä myöhemmin käyttökokemuksiin perustuvaa postausta, missä voisin myös esitellä muita mun käyttämiä kasvojen hoitotuotteita.




Käyn kasvohoidossa yleensä 1-2 kertaa vuoteen ja vaikka ne onkin suht kalliita, niin varmasti sen arvoisia. Hoitojen hyödyllisyyden lisäksi koko kokemus tuolla Day Spa:ssa käydessä on niin rentouttava, että sitä oikein odottaa. Mietin aina tarkkaan ajankohdan, milloin meen sinne. Keväällä ja syksyllä on vakiintunu mulle ajankohdat jolloin tuntuu siltä, että on hyvä käydä puhdistamassa ihoa vähän tarkemmin.



Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate