Kuulas ja luonnollinen meikki

keskiviikkona, helmikuuta 03, 2016




Useat, tai varmaan kaikki meistä naisista haluaa näyttää luonnolliselta, ja raikkaalta. Mutta olosuhteet ei aina oo niin otolliset, varsinkin näin talven keskellä ei olo oo aina kaikista pirteimmillään. Kasvojen hoito ja päivittäiset rutiinit on tosi tärkeät, mutta meikillä pystyy myös tuomaan lisää valoa ja pirteyttä kasvoihin, ilman että tarvii lähteä etelän lomalle.

Teen arkena usein itelleni tosi simppelin meikin, niin että olo ois huoliteltu, ilman paksua meikkikerrosta. Käyn vaiheittain läpi tän meikin, toivottavasti kuvista on apua yhdistämään vinkit luonnolliseen arkimeikkiin.



Paras lähtökohta meikille on tietenkin puhdistettu ja kosteutettu iho. Käytän talvisin kosteusvoiteen alle vielä tarvittaessa Biothermin Deep Serumia. Silmänympärysvoiteen ja kosteusvoiteen imeytymisen jälkeen levitän kasvoille Garnierin BB creamia medium sävyssä. Mun iho on vielä jonkun verran päivettynyt reilu kolmen viikon takaisesta aurinkolomasta, joten tuo sävy sopii nyt hyvin. Kosteutus on tosi tärkeä, jotta iho näyttäis raikkaalta.

Kosteutuksen jälkeen on vuorossa meikkipohja. Käytän ainoastaan Max Factorin peitepuikkoa tarvittaviin kohtiin ja highlighteria silloin tällöin silmien alle. Tärkeintä kuulaan pohjan saavuttamiseksi on, että meikkikerros kasvoilla säilyy kevyenä ja luonnollisen näköisenä. Kiinnitä pohja ohuesti puuterilla töpötellen, niin ettei puuteri tee kasvoista liian mattamaisia.


Sen jälkeen sipaisen ohuelti kasvojen ympäri mattaista aurinkopuuteria ja max factorin poskipunaa poskille. Näissäkin vähemmän on enemmän. Meikkaus ois ihanteellisin tehdä luonnonvalossa, jotta päivän mittaan ei paljastu epämääräisiä laikkuja sieltä täältä. Mutta kunnon valo ja meikin tarkastelu, myös leuan alta ja korvista auttaa.

Kun iho näyttää tasaiselta ja tummat silmänaluset on piilossa, voidaan siirtyä kulmiin. Kulmat on ehkä yks tärkeimpiä siistin yleisilmeen saavuttamisen kannalta. Luonnollinen väri ja muoto tuo kaivattua selkeyttä katseeseen. Käytän kulmakynän jälkeen myös geeliä asettelemaan karvat oikeeseen suuntaan.





Kulmien jälkeen on luonnollista siirtyä luomiväriin. Tässä meikissä käytin kolmea eri sävyä Urban Decay Naked 2 paletista. Ostin sen muutama viikko sitten ja näin helmiäisluomivärien ystävänä oon aivan ihastuksissani siitä! Lähes jokaista värisävyä on tullut kokeiltua ja pigmentti näissä on kyllä riittoisaa. Ei turhaan kehuttu tuote.




Liikkuvalle luomelle ja kulmaluulle laitoin sävyä bootycall. Vaalea sävy silmän sisänurkassa avaa kivasti silmiä. Luomivakoa varjostamaan laitoin chopperia ja alaluomen rajaan laitoin half baked sävyä, joka tuo kivasti lämpöä. Paletista löytyy ruskean ja vaalean helmiäissävyjä ja myös muutama matta vaihtoehto.






Lopuksi rajasin alasisäluomen luonnollisen värisellä silmämeikki kynällä Lumenelta, joka neutralisoi punaisuutta silmästä.





Ripsiväri tulee tässä kohtaa meikkausta, mulla on ripsenpidennykset, joten siirryin suoraan viimeistelemään meikin huulien punauksella. Mm. Isadoralla on ihania Gloss stickejä, jotka on tosi hyviä varsinkin talven kuivattamille huulille. Ne levittyy pehmeämmin kuin huulipuna, eikä oo kuitenkaan tahmaisia, kuin jotkut huulikiillot. Halusin tosi luonnollisen sävyiset huulet, joten painelin sormella vaan hieman väriä huulirasvan päälle. Pigmenttiä tosta kynästä kyllä löytyy tarvittaessa enemmänkin.





 Siinä oli pääpiirteissään mun helppo ja naturelli päivämeikki. Toivottavasti siitä oli jotain iloa :)


-Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate