Berry lips

tiistaina, helmikuuta 09, 2016



Edellisessä meikkipostauksessa täällä puhuin luonnollisesta meikistä ja siitä kuinka ihosta voi saada pienillä keinoilla talvellakin kuulaan ja raikkaan näköisen. Toinen ja hieman näkyvämpi keino on laittaa huuliin jotain värikästä huulipunaa. Tässä meikissä tärkeintä on tasainen meikkipohja, vähäinen silmämeikki ja hyvin kosteutetut ja pohjustetut huulet.

Talvella iho saattaa olla aika väritön ja voimakkaammalla huulimeikillä saa todenteolla piristettä kasvoille. Poskipuna ja vähempikin silmämeikki nousee kasvoilla kauniisti esille, kun huulet on täyteläisen väriset. Oon joskus epäröinyt tummia huulia, mutta kun löytyy oikeat sävyt, niin ne tuo kyllä ihan uutta iloa omiin meikkausrutiineihin.





Ostin viime viikolla uuden huultenrajauskynän MACiltä, jonka sävy on viininpunainen (sävyn nimi on VINO). Kylmä sävy sopii hyvin talviseen meikkiin, näillä huulilla saa särmää ja näyttävyyttä meikkiin. Tässä huulimeikissä en käyttänyt siis ollenkaan huulipunaa, vaan värjäsin huulet kokonaan kynällä. Silmiin laitoin ainoastaan Make Up Storen vaaleaa helmiäissävyistä luomiväriä, alaripsiin ripsiväriä kevyesti ja silmien ulkonurkkia korostamaan vähän mustaa kajalia.

Kun kasvojen pohja on tasainen, näyttää voimakas huulimeikkikin siistiltä. Hyvä kosteutus huulilla, taputtelu meikkivoiteella ja huultenrajauskynän päälle jotain kiiltoa, niin huulet ei näytä kuivalta, vaan herkullisen marjaisilta.

Käytän Urtekramin hennon vaniljan tuoksuista huulirasvaa, joka on täysin luonnonmukaisesti tuotettu ja kosteuttaa tosi hyvin. Lumenen vaaleaa rajauskynää käytin apuna korjatessa huulten rajoja. Huultenrajauskynän päälle laitoin Isadoran kosteuttavaa stickiä, niin lopputulos näyttää paremmalta.









Huulien korostaminen silmien sijaan tuo kivaa vaihtelua meikkiin, varsinkin kun en tee sitä niin usein. En ihan arkena tällasta välttämättä käyttäis, mutta juhliin tai muihin erityisempiin tilaisuuksiin nää sopii oikein hyvin.

Ihanaa laskiais-tiistain iltaa,


-Nina

4 kommenttia

  1. Voi miten ihana sävy!

    http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianne, kummasti se kyllä piristää. :)

      Poista
  2. On kyllä kauniit huulet! Kuivat huulet ovat itselläni suuri ongelma aina, jos vähänkään mitään väriä tai kiiltoa laitan ja siksipä ne jäävätkin käyttämättä. Huulet alkavat lohkeilla, "kuoriutua" ja kuivua, eikä väri taikka kiilto enää sellaisilla näytä hyvältä.. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, tiedän kyllä niin tuon tunteen talven kuivattamista huulista. Oot varmasti kokeillut monia huulirasvoja, mutta mun hyväksi havaitsema on tässäkin postauksessa mainitsemani Urtekramin huulirasva, jota saa esim. Anttilasta. Toinen mainitsemisen arvoinen on Ceridal lipogeeli, mitä saa apteekin valikoimasta. Jos tarvit vielä akuutimpaa apua, niin lääkärin määräämä Protopic -voide on auttanut mua pahimpina hetkinä.

      Toivottavasti löydät helpotusta ja pääset käyttään huulilla muutakin kuin rasvaa :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate